Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   
1 dec. 2008

Ziua Nationala, pusa la uscat

Posted by Ion Alexandru


Ce pacatosi sunt unii. Spala rufe de Sfântul Andrei si le atârna la uscat de Ziua Nationala....

Furia rosie se... invineteste

Posted by Ion Alexandru

S-au anuntat rezultatele partiale ale scrutinului de duminica. O rasturnare de situatie fata de ceea ce se anunta aseara a avut loc, insa nu una neasteptata. PSD isi umflase muschii si se vedea deja la guvernare. Mi s-a zbârlit parul când l-am auzit pe Mircea Geoana multumind poporului român ca a votat constient. Dar, cum de la Geoana nu te poti astepta la prea multe, am asteptat cu nerabdare sa ascult punctul de vedere al lui el lidero. Tovarasul (pardon - domnul) Iliescu a fost mult mai realist si a inteles ca este momentul sa-i dea la cap "prostanacului". Lui Iliescu ii convine de minune ca PSD va sta in opozitie. Pentru ca vrea frâiele partidului. Se vede de la o posta ca Iliescu este adeptul unei guvernari de stânga, fara "virusari" democratice. Asa ca ii va lasa pe cei de dreapta sa guverneze, insa se pregateste de lupte de gherila pe bancile parlamentului. Tocmai el, Iliescu, cel care n-a candidat la Parlament.
Astfel, imposibilul devine posibil in politica româneasca. PNL va accepta intoarcerea fiului risipitor (PDL) si o vor pune de-o cununie de conjunctura. Emil Boc spunea aseara, dar si azi dimineata, ca a câstigat dreapta. Insa, cum dreapta e sora lui stânga, o sa avem parte de un sfârsit de an politico - onanist.
Astept cu nerabdare reactia lui Traian Basescu. Sunt curios sa vad, acum, cu care mâna politica este mai familiar. Cu stânga? Sau cu sora lu' stânga?