Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   
10 nov. 2009

AOLEU! Lista lu' finu' lu' AVideanu

Posted by Ion Alexandru


Avem o lista de Guvern.... De fapt, avem o lista... Hmm... Avem o.... Ce dracu' avem? Avem 14 nume. Intersante nume, unele cu rezonanta, altele cu zanganit, fiecare dupa posibilitati. Finul lui AVideanu si-a anuntat lista guvernamentala cu care vrea sa pice la vot in Parlament. Generalul de patru stele (ultima cotrocenista) Gabriel Oprea se afla, evident, pe aceasta lista in functia de ministru de interne desemnat si independent.


PRIM MINISTRU - Liviu Negoita, actualmente Primar al Sectorului 3, sef al Organizatiei PD-L Bucuresti si fin al lui Adrian Videanu, prescurtat AVideanu.

MINISTERUL ECONOMIEI - Adrian Videanu, actualmente Ministru al economiei desemnat si picat, ministru al economiei demis si interimar, ministru al sanatatii demis si interimar, fost primar general al Capitalei, nas de cununie al lu' finu' Liviu Negoita si fost (?) patron al lui Gheorghe Pogea.

MINISTERUL FINANTELOR - Gheorghe Pogea, actualmente ministru al finantelor desemnat si picat, ministru al finantelor demis si interimar si ministru al muncii interimar si demis, dar tot interimar. Fost (?) subaltern al lui Avideanu la o firma privata.

MINISTERUL DEZVOLTARII - Vasile Blaga, actualmente ministru desemnat si picat al Dezvoltarii, ministru interimar si demis al internelor si ministru interimar si demis al Dezvoltarii.

MINISTERUL MEDIULUI - Sulfina Barbu... A mai fost pe la Mediu

MINISTERUL TRANSPORTURILOR - Radu Berceanu, si el desemnat si interimar pe doua ministere

MINISTERUL MUNCII - Mihai Seitan

MINISTERUL DE EXTERNE - Bogdan Aurescu

MINISTERUL DE INTERNE - Gabriel Oprea (general cu patru stele)

MINISTERUL JUSTITIEI - Catalin Predoiu

MINISTERUL AGRICULTURII - Valeriu Tabara

MINISTERUL CULTURII - Theodor Paleologu

MINISTERUL APARARII - Mihai Stanisoara

MINISTERUL SANATATII - Anton Cristian Irimie




Tara, Tara, vrem OST...ASI


Gabriel Oprea face, asadar, parte din lista lui Negoita, asa cum preconizam in urma cu cateva ore. Asa cum s-ar spune in mediul din care domnul general provine, prietenul unui prieten al unui alt prieten a ajuns la guvernare... pe hârtie. Al cui prieten este Gabriel Oprea? Si mai ales, Oprea e cel cu spatele din poza de mai sus? Ia uite ce documente scoate din tolba jurnalistul Ovidiu Ohanesian: