Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   
9 nov. 2009

NIGHTWISH - Sleeping Sun

Posted by Ion Alexandru

Ceva muzica....





Umbla zvonul potrivit caruia domnul general Gabriel Oprea are asigurat deja un post de ministru in cabinetul lui Liviu Negoita. Asta, evident, in cazul in care Guvernul Primariei Sectorului 3 PD-L va trece de votul Parlamentului. Postul in Executiv al lui Gabriel Oprea este, nu-i asa?, de ministru al administratiei si internelor.

Anul 2009 a inceput cu o incercare de configurare a  unei scheme guvernamentale care sa fie sustinuta in parlament de o majoritate e 70% PSD-PD-L, in schema fiind cuprins si Gabriel Oprea, ca sef al Internelor. Dupa o scurta perioada de Interne, Oprea a fost dat afara din partid si i s-a retras sprijinul politic. Oprea sustinea, zilele trecute, la un post de televiziune, ca motivul pentru care a demisionat de la MAI a fost ca acela ca a refuzat sa numeasca in anumite functii (cu referire voalata la DGIPI) anumite persoane impuse de Vanghelie, Hrebenciuc sau altii din PSD. Rezultatul a fost ca, in ciuda faptului ca nu a dorit sa se lase influentat politic in deciziile manageriale, Gabriel Oprea a gasit de cuviinta sa-l readuca la sefia serviciului de informatii pe Virgil Ardelean, zis "Vulpea". Aceasta miscare i-a fost fatala.
Este destul de complicat sa intelegi cum un militar de cariera, chiar si unul decorat cu inca o stea de Traian Basescu la apelul de seara strigat la Palatul Cotroceni, poate sa isi ofere sprijinul neconditionat pentru miscarile pe care Zeus le pune la cale in aceste zile electorale. Este si mai ciudat sa vezi cum anul 2009 se sfarseste in aceeasi maniera, cu un Gabriel Oprea propus la Interne si cu o noua batalie pe DGIPI.

Si pentru ca tot veni vorba de DGIPI si de servicii!! Aseara, Maior de la SRI (unul care apare la televizor doar cand are misiune in acest sens) s-a apucat sa dea din casa. Nu dintr-a lui, ca nu-i permite legea, ci dintr-a altora! Ca cica discutia dintre Hayssam si Degeratu ar fi fost inregistrata de DGIPI, cu toate ca singura structura pe siguranta nationala care putea intercepta in biroul Procurorului General era doar Serviciul Roman de Informatii. Apoi ca tot DGIPI scrie pe bloguri. Foarte interesant moment ati gasit, domnule director Maior, sa faceti astfel de "dezvaluiri"!!