Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   
26 nov. 2009

Basescu are asigurate voturile agresorilor de copii

Posted by Ion Alexandru



La un asemenea presedinte, tot asa si cei care-l voteaza. Ii felicit pe colegii mei de la "Gardianul" pentru ca au dat publicitatiii aceste imagini.

UPDATE. Basescu a fost prins cu "chilotii-n vine" in direct la Realitatea TV. Puteti vedea (sau revedea) cum seful statului incearca sa-si justifice gestul reprobabil, motivând ca minorul "este posibil sa-l fi injurat". Acest comportament arata ca, la momentul in care a fost pus sa vada, fara retusuri, culise, sau pregatiri prealabile, Traian Basescu nu excludea posibilitatea sa-l fi lovit pe acel copil.




Câteva ore mai târziu, Traian Basescu (un Basescu parca ce nu este din filmul cu care ne-am obisnuit in ultimii cinci ani) s-a retras pe teritoriul sau si a facut o declaratie cum ca in viata lui nu a lovit un copil sau pe sotia lui. Bai, domnule presedinte, nu ai vrea sa te duci tu pe mare vreun an si sa te intorci cand te vom chema noi?





In continuare, ar fi de reamintit un celebru interviu, acordat de catre Maria Basescu, sotia sefului statului, in urma cu câtiva ani, in care povesteste cum violenta in familia Basescu este ceva obisnuit.


"Libertatea: Cum va descurcati cand sotul vine acasa obosit sau nervos?
Maria Basescu: Trebuie sa fiu toleranta. Sa-mi vad de ale mele si mai ales sa nu-l cicalesc, sa nu-l sacai. La noi in familie exista mentalitatea ca femeia trebuie sa stea la bucatarie. Sa va povestesc ceva. Cand era mai mica, fata mea cea mare a venit acasa foarte uimita si mi-a spus: "Mama, unchiul Vasile spala vasele." Se mira pentru ca pe sotul meu nu-l vazuse niciodata facand treaba. Cea mica, ea tinea mereu cu taica-su, a sarit ca arsa: "Cum, nu-ti aduci aminte, anul trecut, cand tata a venit acasa cu o plasa de paine?"
Libertatea: Cum este, ca mama, cand copiii se fac mari?
Maria Basescu: Ce sa va spun, acum, cand fetele s-au facut mari, ma simt oarecum inutila. Sau poate ca nu e cuvantul cel mai bine ales. Cea mare are 18 ani si cea mica 15. Le-am propus deunazi sa mergem la plimbare si cea mica mi-a spus: "Cum sa mergem? Daca ma vede cineva cu tine?" Dar cand am vazut-o ca are trei cercei in urechi... Cand si i-a pus nu stiu. Daca o atingi cu un deget tipa ca din gura de sarpe, dar trei gauri in urechi si-a facut. Am rugat-o sa nu mai poarte ghete, ca nu-i sta bine. Am implorat-o, am si plans. Pe urma am certat-o, am incercat sa o si bat. Dar ea e solida, a facut inot de performanta, si m-a impins - ca sa se apere - numai cu doua degete. Si m-a dat de perete."

Basescu cel agresiv - imagini de arhiva:















Tare de tot! Iubiri de campanie

Posted by Ion Alexandru

X 3

Nunta anului


Un prieten mi-a trimis asta pe mail. E tare. Dar se impune sa ne cerem scuze personajelor de desene animate pentru ca le-am comparat cu ei:


Crabul Sebastian - Sorin Oprescu


R2-D2 - Emil Boc


Kung Fu Panda - Marian Vanghelie


King Louie - Gigi Becali


Magarul din "Shrek" - Mircea Geoana


But-head - Printul Radu Duda


Angie din "Shark Tale" - Elena Basescu


Porky Pig - Adrian Nastase


Catwoman - Elena Udrea


Popeye Marinarul - Traian Basescu


Master Yoda - Ion Iliescu


Buldogul din "Tom si Jerry"


Johnny Bravo - Ludovic Orban


Roz din "Monster Inc." - Norica Nicolai


Gâscanul Uncle Waldo - Nicolae Vacaroiu


Ratatouille - Viorel Hrebenciuc


Robocop - Theodor Stolojan