Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   
30 nov. 2008

Cu ce se ocupa unii in preziua alegerilor

Posted by Ion Alexandru

Comunicat al IPJ Prahova:


"În după-amiaza zilei de 29 noiembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, prin S.N.U.A.U. „112”, s-au înregistrat mai multe apeluri ale cetăţenilor prin care se solicita confirmarea sau infirmarea autenticităţii unor apeluri telefonice primite de către aceştia de la o persoană care şi-a declinat calitatea de poliţist şi care îi informa că este posibil ca în perioada următoare locuinţa să le fie spartă, sfătuindu-i să nu plece de acasă în ziua de 30 noiembrie a.c.
Totodată, s-au înregistrat şi apeluri ale cetăţenilor care reclamau faptul că au fost contactaţi telefonic de diverse persoane care susţineau că sunt reprezentanţi ai anumitor firme şi care le-au comunicat că sunt câştigători ai unor premii constând în diverse obiecte, iar pentru a putea intra în posesia acestora îi sfătuiau să rămână la domiciliu în ziua de 30 noiembrie a.c..
Aducem la cunoştiinţă opiniei publice că apelurile respective sunt false şi provin de la persoane care nu au nicio legătură cu instituţia poliţiei, cetăţenii fiind sfătuiţi să nu intre în panică."

0 Comments

Add A Comment