Spune ce e de spus

Ziarul

Arhiva

Powered By Blogger
toateBlogurile.ro
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
   



Situatie demna de cascadorii râsului pe singura portiune din soseaua de centura a Iaşiului executata pâna in prezent (un articol semnat de Alina Stan, ziarul “Adevarul”, editia din data de 10 Noiembrie 2009)

Lucrarile la soseaua de centura începute in urma cu un an se încurca in firele de electricitate si in avize. In satul Uricani, locuitorii se minuneaza ca un stâlp de joasa tensiune a ramas pe partea carosabila a soselei de centura. Desi s-a lucrat pe bucati si doar pe câtiva kilometri din centura municipiului pot circula masinile, soferii sunt nevoiti sa ocoleasca si urmele lasate de constructor. „Îl ocolesc zilnic si cred ca numai din prostie si delasare se poate întâmpla asa ceva”, a afirmat Ioan Horga, sofer.
Sefii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) sustin ca „se rezolva”. „Constructorul trebuie sa mute acel stâlp impreuna cu cei de la E-On. Din câte stiu eu, documentele sunt în curs de avizare”, a spus Stefan Ilie, director in cadrul DRDP.
Nu la fel de optimist este cel care prin contract ar trebui sa execute lucrarile legate de utilitati. „Treaba este foarte incurcata. Ca si constructor, eu pot sa-l mut oricând, dar nu am temeiul legal, nu am autorizatiile pe care trebuie sa le dea E-on”, a spus Dorin Duduta, reprezentantul firmei Vega’93 Galati care executa lucrarile la soseaua de centura. Reprezentantii E-on nu au putut formula pâna în prezent un punct de vedere pentru „Adevarul de Seara”.
"De 22 de ani de când conduc nu mi s-a intâmplat sa vad un stâlp în mijlocul unui drum", spune Gheorghe Cimpoi, şofer.

Cum n-ati mai vazut? Ia uitati-va aici:

Braila...





Pitesti...






CARACAL...









Fara comentarii.....

0 Comments

Add A Comment